Heb je al een account Inloggen

Blog

De rol van social media bij het solliciteren: jouw online imago!

07/11/2023

De Rol van Social Media bij Solliciteren: Jouw Online Imago We kunnen niet meer om Social Media heen. De tijden van solliciteren via papieren cv’s zijn bijna niet meer van deze tijd. Tegenwoordig speelt social media een essentiële rol in het sollicitatieproces. Of je nu op zoek bent naar je eerste baan of een carrièrestap wilt maken, het is cruciaal om te begrijpen hoe social media jouw sollicitaties beïnvloeden en hoe je deze krachtig kunt gebruiken om jouw online imago te verbeteren. Juist daarom ook zijn we gestart met Pitchbees waar je jezelf op unieke wijze kunt profileren. Bekijk een aantal van video pitches van kandidaten en je zult zien dat dit direct al een veel betere en persoonlijkere indruk geeft naar een werkgever toe dan een geschreven cv.

Stagiaires en stageplaatsen biedt voordelen voor beide partijen

31/10/2023

Het is niet altijd het eerste waar een manager aan denkt bij versterking van zijn team, een stagiaire. Echter stagiaires en stageplaatsen biedt voordelen voor beide partijen. Stages spelen een essentiële rol in de ontwikkeling van studenten. Ze krijgen daarmee de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een professionele omgeving. Voor bedrijven daarentegen biedt het in dienst nemen van stagiaires tal van voordelen. Dit kan variëren van nieuwe perspectieven en energie tot extra hulp bij dagelijkse taken. In deze blog wil ik mijn eigen ervaring met jullie bespreken toen we in ons team 2 stagiaires aannamen.

Cao Metaal en Techniek 2023: Een overzicht van de belangrijkste bepalingen en wijzigingen

10/10/2023

Benieuwd naar de belangrijkste bepalingen Cao Metaal en Techniek van 2023? Lees deze blog voor een overzicht van de belangrijkste bepalingen en wijzigingen die van invloed zijn op werknemers in de metaal- en techniek sector.

CAO Metaal en Techniek 2023

Top 10 Kerneigenschappen lijst

10/10/2023

Ontdek de kerneigenschappen die jouw kansen op succes in de arbeidsmarkt vergroten! In onze belangrijke kerneigenschappen lijst presenteren we jou de top 10 eigenschappen die werkgevers zoeken in kandidaten en geven we tips over hoe je deze eigenschappen kunt ontwikkelen en benadrukken tijdens het sollicitatieproces! your text here.

Kerneigenschappen lijst werkzoekenden

Het effect van een milde recessie op de arbeidsmarkt: Kansen en uitdagingen

12/09/2023

Milde recessie: kansen en uitdagingen Nederland bevindt zich volgens de laatste cijfers in een milde recessie. Dit heeft uiteraard impact voor bedrijven, werkzoekenden en recruiters. Hoewel deze economische teruggang onvermijdelijk uitdagingen met zich meebrengt, zeker nu ook het kabinet is gevallen, zijn ze ook een bron van kansen voor groei en vernieuwing.

Trends in de Arbeidsmarkt en hoe werkzoekenden zich kunnen voorbereiden

06/09/2023

Trends in de Arbeidsmarkt en hoe werkzoekenden zich kunnen voorbereiden De arbeidsmarkt is voortdurend aan verandering onderhevig, en het is daarom van cruciaal belang voor werkzoekenden om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Deze trends hebben aanzienlijke gevolgen voor werkzoekenden, die hun strategieën moeten aanpassen om succesvol te zijn in een steeds competitievere omgeving