Skip links

Personeel

Gemakkelijk uniek personeel vinden via Pitchbees

Stel je eens voor dat je met één klik op de knop toegang hebt tot een schat aan getalenteerd en gemotiveerd personeel, die gedreven zijn om de organisatie naar nieuwe hoogten te stuwen. Welkom bij Pitchbees, hét revolutionaire wervingsplatform dat werkgevers en werknemers op unieke wijze met elkaar verbindt!

Uitgelichte pitches

Alle potentiële werknemers op één plek!

Bij Pitchbees begrijpen wij als team hoe belangrijk het is om de juiste werknemers te vinden en dat ze essentieel zijn voor het succes van de organisatie. Ze moeten beschikken over de juiste vaardigheden, ervaring en motivatie om een waardevolle bijdrage te leveren aan de inhoud van de functie en doelstellingen van het bedrijf. Bij Pitchbees streven wij ernaar het wervingsproces te vergemakkelijken. In plaats van het doorspitten van eindeloze stapels CV’s, stellen wij je in staat om kandidaten te ontdekken via inspirerende en boeiende video pitches.

Is jouw organisatie klaar om het wervingsproces voorgoed te veranderen? Bekijk dan de onderstaande video pitches van potentiële kandidaten!

Alle pitches

Bas Timmer zoekt een baan als Commercieel medewerker

Bas Timmer

Commercieel medewerker

Meer info
Yara Mairin zoekt baan als Communicatieadviseur

Yara Mairin

Communicatieadviseur

Meer info
Iris Willemsen zoekt baan als Social Media marketeer

Iris Willemsen

Social Media marketeer

Meer info
Madelief Drijvers zoekt baan als Financieel medewerkster

Madelief Drijvers

Financieel medewerkster

Meer info
Roel van Kessel zoekt baan als Marketingmedewerker

Roel van Kessel

Marketingmedewerker

Meer info

Waarom Pitchbees?

Als organisatie heb je vast al meer dan eens naar nieuw personeel gezocht. Wij begrijpen dat dit een tijdrovende en uitdagende taak kan zijn. Pitchbees biedt hierbij de ideale uitkomst. Als gespecialiseerde vacaturebank helpt ons platform jou bij het aantrekken van de juiste kandidaten.

Onze focus ligt op het verbinden van werkgevers met werkzoekenden door middel van unieke video pitches. Hierdoor krijg je als werkgever een beter beeld van potentiële werknemers en hun vaardigheden. Werkzoekenden kunnen laten zien wie zij persoonlijk zijn en wat zij voor jou als bedrijf kunnen betekenen.

Bovendien vergemakkelijkt Pitchbees de zoektocht naar nieuwe werknemers voor jouw bedrijf door de video pitches van potentiële kandidaten in een compleet overzicht weer te geven. Dit bespaart jouw organisatie tijd en inspanning!

Hoe personeel werven

Als werkgever kun je ook eenvoudig kandidaten aantrekken voor de organisatie via Pitchbees. Dit doe je door een videopitch van jouw vacature(s) te uploaden via jouw profiel. Zo werkt het:

De perfecte matchdoor Pitchbees

  • Gratis, geen verplichtingen
  • Direct een duidelijk beeld van elkaar
  • Grotere slagingskans
  • Betrouwbaar en efficiënt
  • Uniek concept

Stap 1: Maak een profiel aan

Om het vinden van kandidaten te vergemakkelijken kun je je als organisatie aanmelden via Pitchbees. Klik op de hyperlink of op de knop ‘Registreren’ om het proces te starten. Hierbij kun je een accounttype kiezen. Kies voor een zakelijk account en vul de gegevens in. Nadat de activatiemail is bevestigd heb je toegang tot de zakelijke pagina.

Stap 2: Vul de zakelijke gegevens in

Zodra je inlogt op het zakelijke account kun je jouw organisatie koppelen aan het account. Staat jouw organisatie niet in de lijst? Dan kun je eenvoudig je eigen bedrijf toevoegen. Vervolgens krijg je toegang tot het zakelijke profiel.

Stap 3: Voeg een zakelijke pitch toe

Nadat de bevestiging is voltooid kun je een pitch toevoegen aan het zakelijke account. Wij adviseren hierbij om een korte video te maken waarbij potentiële werknemers een unieke en waardevolle kijk achter de schermen krijgen bij de organisatie. Hoe unieker de video, hoe beter de potentiële werknemers een idee krijgen van het reilen en zeilen van de organisatie!

Stap 4: Voeg relevante informatie toe

Wanneer de pitch is afgerond en deze gereed is om geüpload te worden, kun je vervolgens overige zakelijke informatie toevoegen over de vacature. Denk hierbij aan een functieprofiel, opleidingseisen, werkervaring en vereiste (taal)vaardigheden. Zo weet een kandidaat exact waar jouw organisatie naar op zoek is!

Stap 5: Upload een videopitch

Zodra alle voorgaande stappen zijn doorlopen en je tevreden bent met het resultaat kun je de videopitch met de vacaturetekst eenvoudig uploaden via het zakelijke profiel. De vacature zal vervolgens op de vacatures pagina zichtbaar worden. Op deze manier kunnen werkzoekenden de vacature vinden en eenvoudig solliciteren.

Personeel tekort?

Een personeelstekort kan een flinke impact hebben op het bedrijf. Om deze uitdagingen aan te pakken, is het van belang om proactief te zijn in het vinden van nieuwe werknemers en het ontwikkelen van effectieve wervingsstrategieën.

Hier komt Pitchbees in beeld. Ons innovatieve platform helpt werkgevers bij het identificeren en aantrekken van uniek en getalenteerd personeel. We bieden een breed scala aan functies en tools die speciaal zijn ontworpen om het wervingsproces soepel, efficiënt en succesvol te laten verlopen.

Allereerst wordt het eenvoudiger om jouw vacatures te delen met een groot aantal potentiële kandidaten. Door de vacatures als video pitches op ons platform te plaatsen, vergroot het de zichtbaarheid en het bereik. Hierdoor kunnen de juiste kandidaten sneller en effectiever aangetrokken worden.

Daarnaast zijn werkzoekenden in staat om gebruik te maken van onze unieke videopitch-functie. Hiermee kunnen zij zichzelf op een persoonlijke en creatieve manier presenteren, waardoor je zelf een beter beeld krijgt van hun vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid dan van een traditioneel CV. Dit helpt bij het eenvoudiger en nauwkeuriger identificeren van potentiële werknemers die het beste passen bij jouw bedrijfscultuur en functie-eisen.

Bovendien bieden wij geavanceerde zoek- en filteropties waarmee je gemakkelijk kandidaten kunt vinden op basis van specifieke criteria, zoals locatie, ervaring, opleidingsniveau en meer. Dit stelt je in staat om de meest relevante kandidaten voor de vacature te identificeren en je tijd en energie te richten op het interviewen en selecteren van de meest geschikte kandidaten.

Wat kost personeel?

Het aannemen van personeel brengt kosten met zich mee, zoals salarissen, secundaire arbeidsvoorwaarden en eventuele wervingskosten. Echter, de investering in het aantrekken van de juiste werknemers kan zich op lange termijn terugbetalen door hun productiviteit, wanneer zij een goede klanttevredenheid kunnen waarborgen en als zij een waardevolle rol kunnen spelen in de snellere groei van jouw bedrijf.

Uiteraard staat het je vrij om dit naar eigen zeggen in te vullen op onze website wanneer jouw organisatie haar eigen video pitch uploadt via Pitchbees. Zo kan ervoor gekozen worden om het contracttype weer te geven, aantal contracturen per week, salarisindicatie en de overige vereisten zoals minimale opleidingsniveau en minimale werkervaring voor al uw specifieke vacatures. Daarnaast kun je in de zoektocht voor personeel ook filteren op het gewenste salaris van de kandidaat. Hierdoor weten potentiële kandidaten wat zij kunnen verwachten.

Wanneer personeel aannemen?

Wanneer jouw organisatie nieuw personeel wil aannemen, ligt volledig aan de wensen en behoeften van het bedrijf. Zo kan het zijn dat jouw organisatie een sterke groei heeft doorgemaakt of zich in een sterke groei bevindt, waardoor er meer vraag is naar het product of dienst wat je aanbiedt. Verder kan het zijn dat er een hoge werkdruk is ontstaan door een personeelstekort en je jouw huidige werknemers wilt ontlasten. Wellicht ben je op zoek naar nieuw personeel om een nieuwe dynamiek of werkcultuur te creëren. Denk hierbij aan meer inclusie en diversiteit op de werkvloer. Of de organisatie is bezig met een herstructurering door te voeren wat bijvoorbeeld meer specialisme op de werkvloer vergt.

Dit kunnen allemaal valide redenen zijn waardoor de werkdruk hoger komt te liggen of waardoor er een tekort aan werknemers is ontstaan. Op deze gronden kan het een goed idee zijn om op zoek te gaan naar nieuw personeel.

Pitchbees assisteert je hier graag bij door enerzijds jouw vacatureaanbod zichtbaarder te maken voor werkzoekenden en anderzijds het zoekproces naar potentiële kandidaten efficiënter weer te geven. Wij streven er naar om het gehele wervingsproces voor jouw organisatie te vergemakkelijken!

Vindt vandaag nog nieuwe werknemers via Pitchbees!

Pitchbees vormt een eenvoudige en onderscheidende oplossing voor werkgevers die op zoek zijn naar talentvol personeel. Door ons baanbrekende platform en de inspirerende video pitches van werkzoekenden te benutten, kan jouw bedrijf moeiteloos en doeltreffend de ideale kandidaten vinden om het team te komen versterken en de onderneming te laten floreren.

Bovendien streven wij ernaar het wervingsproces te vereenvoudigen om werkgevers op een efficiënte en creatieve wijze te verbinden met potentiële werknemers. Hierdoor ben je in staat personeelstekorten gemakkelijker op te lossen en kan je organisatie zich richten op groei en uitbreiding.

Bij ons ligt de focus op het creëren van een persoonlijke verbinding tussen werkgever en werknemer door middel van unieke video pitches en het elimineren van statische CV’s.

Maak vandaag nog de overstap naar Pitchbees en ervaar zelf hoe je het wervingsproces kunt simplificeren en personaliseren!

Pitchbees maakt gebruik van unieke video pitches waarmee werkzoekenden zichzelf kunnen presenteren aan potentiële werkgevers. Dit geeft werkgevers een beter beeld van de kandidaat dan een traditioneel CV. Ook werkgevers kunnen door middel van een vacature als video pitch een unieke en waardevolle inkijk geven binnen de organisatie.

Dit kan op twee manieren. Je kunt als organisatie één of meerdere video pitches maken en deze uploaden via het zakelijke profiel. De pitches worden dan voor werkzoekenden zichtbaar op de vacatures pagina. Daarnaast kun je als organisatie op de personeel pagina op zoek gaan naar geschikte kandidaten. Door gebruik te maken van de handige zoekfuncties en filters kun je dit proces vergemakkelijken. Mocht je een geschikte kandidaat gevonden hebben, klik dan eenvoudig op de ‘Toon Interesse’ knop om in contact te komen.

Er zijn geen kosten verbonden aan een vacature te plaatsen. Het platform is geheel gratis en vrijblijvend te gebruiken. Zonder haken en ogen!

Jazeker, het is mogelijk om een bericht sturen naar de kandidaat om interesse te tonen en het sollicitatieproces te starten. Klik hiervoor op de ‘Toon Interesse’ knop.

Op Pitchbees kun je de video pitches van werkzoekenden bekijken door naar hun profiel te gaan of door op de personeel pagina te filteren op de betreffende functie.

Absoluut! Bij Pitchbees moedigen we werkgevers aan om hun bedrijf te presenteren met behulp van video’s. Dit helpt om een beter beeld te geven van de bedrijfscultuur en de werkomgeving. Dit kan bijdragen aan het aantrekken van potentiële werknemers voor jouw organisatie. Na het maken van je video pitch kun je de pitch uploaden in je profiel als vacature.

Wij moedigen zowel werkgevers als werkzoekenden aan om professionele en boeiende video pitches te maken die hun vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid goed weergeven. De kwaliteit van de video’s is hierbij van belang. Wij raden aan om de video’s in hoge resolutie te filmen, denk hierbij aan 1080p of 4K beeldkwaliteit. Hoewel de meeste smartphones deze functies bezitten kun je er ook voor kiezen om de videopitch professioneel te laten filmen. De organisatie staat vrij deze keuze voor zichzelf te maken afhankelijk van de wensen en het budget.

Home
Account
Cart
Search