Skip links

F.A.Q.

Account

Gebruik voor het aanmaken van een profiel de knop “Registreren”. Met het opgeven van enkele basisgegevens zoals je naam, functie en opleiding kun je je profiel bevestigen en aan de slag. Upload vervolgens je videopitch waarin je vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid naar voren komen en je bent klaar!

Als je je account definitief verwijderd zullen je gegevens nog 30 dagen worden bewaard. Daarna worden je gegevens permanent uit onze database verwijderd.

Elk bedrijf kan via de knop “Registreren”  gratis en geheel vrijblijvend een eigen account aanmaken bij Pitchbees. Met het opgeven van enkele basisgegevens zoals bedrijfsnaam en branche kun je als bedrijf vervolgens je profiel bevestigen en aan de slag. Upload vervolgens je videopitch, logo en eventueel een promotietekst en je bedrijfsprofiel is klaar!

Als werkzoekende of bedrijf kun je zelf bepalen hoelang je videopitch blijft staan op Pitchbees. Wel zullen we periodiek een reminder sturen naar elke gebruiker om de actualiteit van de videopitches te waarborgen. 

Om de kwaliteit van Pitchbees in stand te houden wordt elke gepubliceerde videopitch eerst door ons team gereviewed. Over het algemeen duurt dit slechts enkele minuten. Na de review en goedkeuring wordt  je videopitch direct zichtbaar op Pitchbees.

Een videopitch kan afgekeurd worden:

  • als deze in strijd is met de algemene gebruiksvoorwaarden van Pitchbees
  • als deze niet voldoet aan de richtlijnen van Pitchbees
  • als deze in strijd is met algemeen geldende wettelijke regels
  • als deze niet voldoet aan de technische vereisten van het platform van Pitchbees

Kijk voor meer informatie op onze pagina instructies.

Het kan zijn dat je je account tijdelijk niet openbaar zichtbaar wilt hebben of zichtbaar voor bedrijven omdat je bijvoorbeeld een baan hebt gevonden of in een sollicitatieprocedure zit. Met de optie Privé is je profiel dan tijdelijk niet zichtbaar maar blijft je account met je gegevens en je videopitch actief. Je kunt deze dan indien nodig direct weer online plaatsen.

Check in je spamfolder of de bevestigingsmail niet daarin terecht is gekomen. Indien je mail ook niet in je spamfolder zit, registreer je dan opnieuw of stuur een mail naar info@pitchbees.com.

Vraag een reset van je wachtwoord aan op de registratiepagina.

In dat geval adviseren we je om de videopitch nogmaals als favoriet aan te merken. Verschijnt de videopitch nog steeds niet op je favorietenpagina dan kan het zijn dat de eigenaar van de videopitch zijn of haar pitch net op dat moment op inactief heeft geplaatst en mogelijk nog niet door ons is verwerkt. Staat de videopitch wel als actief nog op Pitchbees, informeer ons dan via de contactpagina dan gaan wij ernaar kijken.

Ook in portrait – mode kun je je videopitch uploaden. We adviseren wel te kiezen voor landscape- mode omdat je videopitch dan veel beter tot zijn recht komt op Pitchbees.

Staat je woonplaats niet in de lijst, gebruik dan ‘overige” in de lijst en geef je juiste woonplaats aan ons door. Wij zullen dan de lijst met woonplaatsen zo snel mogelijk aanvullen met de ontbrekende woonplaats. 

Staat je functie niet in de lijst, gebruik dan ‘overige” in de lijst en geef je functie aan ons door. Wij zullen dan de lijst met functies zo snel mogelijk aanvullen met de ontbrekende functie. 

Staat je opleiding niet in de lijst, gebruik dan ‘overige” in de lijst en geef je opleiding aan ons door. Wij zullen dan de lijst met opleidingen zo snel mogelijk aanvullen met de ontbrekende opleiding.

Home
Account
Cart
Search