Skip links

Babypark:

De geschiedenis van Babypark begon in 1979 met een kleine winkel aan huis van 30m2 met baby- en kinderkleding. In 1987 werd de eerste winkel van Babypark geopend in Kesteren. Deze hal van 1000 m2 was voornamelijk gevuld met babykamers. Het assortiment met 60 babykamertjes was uitzonderlijk uitgebreid voor die tijd. De babykamers werden uitgebreid gepresenteerd. Naast de meubels konden aanstaande ouders ook voor behang en andere accessoires voor de babykamer terecht bij Babypark. Dankzij de scherpe prijzen vonden de artikelen gretig aftrek. Destijds werden babymeubels voornamelijk door meubelzaken verkocht, maar er bleek steeds meer behoefte te zijn aan een babyspeciaalzaak.

Met 11 ruime megastores en een zeer uitgebreide webshop is Babypark een grote babywinkel met een uitgebreid assortiment babyspullen. Onze megastores zijn uitgerust met een Kinderwagen testparcours waarop je een kinderwagen op diverse ondergronden kunt testen. In het Carseat experience center mag je kindje de autostoelen uitproberen en is een auto aanwezig voor een duidelijke productdemonstratie.

Bij Babypark shop je online of in onze ruim opgezette megastores. Bij elkaar is er circa 81.000 m² winkelvloer oppervlakte boordevol inspiratie. In iedere megastore vind je tientallen exclusieve babykamers, de nieuwste kinderwagens en talloze andere babyspullen. Onze productspecialisten helpen je graag!

Toon interesse

Verstuur een reactie.

Home
Account
Cart
Search