Heb je al een account Inloggen

Waar we voor staan bij UniKidz!

UniKidz is in 2010 opgericht door Svetlana Lalic, moeder van drie kinderen, wonend in Amsterdam.

Svetlana: ‘Kinderopvang in Nederland is een activiteit geworden van grote internationale partijen waar waardevermeerdering van de onderneming het doel is. Dat valt moeilijk te rijmen met de doelstelling om kinderen hun talent te laten ontdekken en ontwikkelen in een veilige omgeving. En dat laatste is waar UniKidz voor staat. We doen dat door met een super gemotiveerd team op structurele basis activiteiten aan te bieden in vier ontwikkelingsgebieden.’

Met hart en ziel zetten we ons dagelijks in om kinderen en jongeren de ruimte te geven om te groeien en bloeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij coachen hen daarbij vanuit onze pedagogische visie. En door een veilige omgeving te creëren en een uitgebreid aanbod aan activiteiten te bieden, stimuleren we kinderen en jongeren om zichzelf uit te dagen, persoonlijk talent te ontdekken én te ontwikkelen.

Wij creëren een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, net als thuis. Wij nemen de verantwoordelijkheid van de ouders voor een paar uur over. Zorgen dat ze gezond eten en drinken. Wij brengen ze naar paardrijden, ballet, theater- of zwemles. Luisteren naar ze, geven aandacht. Elke dag weer opnieuw met dezelfde liefde en passie.

Toon interesse

Verstuur een reactie.