Heb je al een account Inloggen

Over Trigion

Trigion kijkt met andere ogen naar veiligheid. Dit gaat verder dan het implementeren van standaardbeveiligingsproducten en -diensten. Trigion creëert veiligheid; met het creëren van veiligheid leveren wij een belangrijke bijdrage aan het onbezorgd kunnen leven, waardoor mensen zelf kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is.

Geschiedenis van Trigion

100 jaar toonaangevend in Nederlandse Veiligheid

Trigion is ruim 100 jaar toonaangevend in Nederlandse Veiligheid. De rijke geschiedenis van onze organisatie gaat terug tot 1911, toen de Gecombineerde Nederlandse Veiligheidsdienst (GNVD) startte met wat in de jaren '20 van de vorige eeuw 'wijkbewaking' heette. 

Hieronder een tijdspad van Trigion door de jaren heen.

  • 1911:  Gecombineerde Nederlandse Veiligheidsdienst (GNVD) startte met 'wijkbewaking' en de organisatie kreeg een nieuwe naam; de Nederlandse Veiligheidsdienst (NVD);
  • 1999: overname NVD overgenomen door het Deense bedrijf Falck A/S;
  • 2000: fusie met Group 4. Group 4 Falck; leverancier van beveiligings- en nooddiensten, actief in meer dan 50 landen; 
  • 2004: Group 4 Falck gaat samen met Securicor en onderdeel Falck Security & Services wordt overgenomen door Facilicom Group en fuseert met PreNed Beveiliging; 
  • 2006: fusie tussen Falck Security & Services en PreNed heeft op 10 mei 2006 geresulteerd in de nieuwe organisatie Trigion; 
  • 2011: overname Hoffmann Bedrijfsrecherche; 
  • 2015: overname Safety Group
  • 2019: Trigion Services gaat verder als Embrace Hospitality Services

Visie op veiligheid

Trigion kijkt met andere ogen naar veiligheid. Dit gaat verder dan het implementeren van standaard beveiligingsproducten en diensten.

We werken meer vanuit huis; bezoekersstromen in panden en openbare ruimte veranderen. Het draait veel meer om het creëren van een veilige omgeving passend bij de huidige maatschappij.

Mens & Veiligheid

Een prettige en veilige werkomgeving voor iedereen, dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten. Daarbij houden we altijd rekening met de behoeften van klanten, collega’s en leveranciers. Zo realiseren we samen een (cyber)veilige omgeving, waarin veiligheid en bedrijfscontinuïteit voorop staan. 

Vaak leggen we de de focus is op technische oplossingen terwijl juist de menselijke factor in doorslaggevend is voor een veilig resultaat.

Toon interesse

Verstuur een reactie.