Skip links

Tinx | Just integrate

Over ons

Start van Tinx

Tinx is opgericht in 2008 als reactie op de dringende behoefte aan een effectieve integratie tussen Microsoft Dynamics NAV (nu bekend als Microsoft Dynamics 365 Business Central) en het webplatform Magento. Veel e-commerce bedrijven kampten met problemen in het synchroniseren van data tussen deze 2 platformen. Hierdoor moesten deze bedrijven aanzienlijk veel tijd en geld investeren om alle data up-to-date te houden in zowel Microsoft Dynamics NAV als hun Magento webshop(s). Om dit knelpunt aan te pakken, is de Tinx Magento Connector voor Microsoft Dynamics NAV ontwikkeld.

In 2016 heeft Tinx haar horizon verlegd door standaard integraties aan te bieden voor alle toonaangevende e-commerce platformen zoals: Magento, Adobe Commerce, Shopware,WooCommerce, Shopify, Amazon, ChannelEngine, CloudSuite en POS-platformen zoals MplusKASSA.

Vandaag de dag, met trots, dienen we als een allesomvattende integratiepartner voor de Business Central-community. Neem een kijkje bij onze oplossingen voor een volledig overzicht van alle Tinx e-commerce connectoren.

Kracht van Tinx

De kracht van Tinx bestaat uit het bieden van wereldwijde standaard integratieoplossingen voor alle populaire e-commerce platformen en Dynamics 365 Business Central. We richten ons met name op MKB-bedrijven uit zowel de B2C- als B2B-markt met uitstekend maatwerk.

Door goed te luisteren naar de problemen die klanten ondervinden voordat hun Business Central omgeving gekoppeld is aan hun webshop, bieden wij constructieve oplossingen voor de lange termijn. We pakken deze problemen effectief aan. Is er een uniek bedrijfsproces, bijvoorbeeld een specifieke formule om de voorraad te waarderen of een alternatieve orderimport, geen probleem! De Tinx Consultants staan klaar om de meest efficiënte oplossing te configureren voor de meest complexe problemen.

De Tinx E-commerce Connector staat bekend om zijn betrouwbaarheid en stabiliteit, zodat bedrijven met een gerust hart hun groeiambities kunnen verwezenlijken. Lees de praktijkervaringen van onze klanten voor meer inzicht!

Ervaring van Tinx

Al 15 jaar staat Tinx synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid in het ontwikkelen en leveren van gestandaardiseerde e-commerce connectoren. Vanaf dag 1 zetten wij ons in om bedrijven uit alle industrieën te voorzien van krachtige en efficiënte oplossingen. Dankzij meer dan 350 succesvol uitgevoerde projecten en het vertrouwen van meer dan 300 tevreden klanten wereldwijd, durven we wel te stellen dat we experts zijn.

De ervaren professionals uit het Tinx Team zetten zich dagelijks met volle energie en toewijding in om bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Toon interesse

Verstuur een reactie.

Home
Account
Cart
Search