Skip links

Wij zijn Poort6

De enige woningcorporatie in Gorinchem. Met elkaar bieden we zo’n 15.000 inwoners een thuis in de grootste vestingstad van Nederland. Onze naam is gebaseerd op de vijf toegangen die er vroeger in Gorinchem waren: de Arkelpoort, Kanselpoort, Dalempoort, Waterpoort en Vijfde Uitgang. Hier voegen wij symbolisch nog een toegang aan toe. Poort6: de toegang tot meer dan prettig wonen.

Onze missie en visie

We bieden een goed en betaalbaar huis aan wie ons nodig heeft.

Nu en in de toekomst. In verbinding met bewoners, buurten en partners spelen we in op woonvragen in Gorinchem. We bouwen zo samen aan sterke, zorgzame en toekomstbestendige wijken en woongemeenschappen. Vanuit ons hart en hoofd, met open blik en oog voor verschil gaan we voor de beste oplossing. Zo voegen we maatschappelijke waarde toe. Dat kan, omdat onze organisatie duurzaam op orde is.

Hier staan wij voor:

#WIJ, de wil om te verbinden. Zo drukken wij uit dat we steeds bereid zijn ons te verbinden aan de ander. Om samen te kijken naar oplossingen. En verder te kijken dan 'ik'. We verbinden ons daarom aan onze huurders, buurten, partners in de stad en collega’s. Om samen te komen tot de beste (woon)oplossingen. Met elkaar maken we ons de komende jaren hard voor zes thema’s.

Toon interesse

Verstuur een reactie.

Home
Account
Cart
Search