Heb je al een account Inloggen

Pleyade is betrokken, respectvol en heeft oprechte aandacht

Graag vertellen we wat meer over ons, de werkwijze en waar we voor staan bij Pleyade. Dat de bewoner en cliënt zich goed voelt, daar zetten we ons elke dag voor in. Ouder worden kan gepaard gaan met ongemakken, zo is het leven. Juist in deze levensfase kan Pleyade veel betekenen. Respect voor uw keuzes staat daarbij centraal. U bepaalt hoe u wilt leven en Pleyade ondersteunt u daarbij. We doen het echt samen.

Ondersteuning in iedere fase

U en uw naasten kunnen altijd bij ons terecht. Wanneer u hulp of ondersteuning nodig heeft, maar ook met vragen over de gevolgen van het ouder worden. We komen bijvoorbeeld bij u thuis en helpen u bij het revalideren na een ziekenhuisopname of ongeval. En wanneer het niet meer lukt om in uw eigen huis te wonen, bent u van harte welkom om een nieuw thuis te vinden op een van onze woonlocaties.

Een fijne, veilige en vertrouwde omgeving met 24 uur per dag zorg en begeleiding: van lichte ondersteuning tot intensieve begeleiding en behandeling bij complexe zorgvragen.

Uw leven, uw keuzes

De keuzes die u maakt staan bij Pleyade altijd centraal. Als bewoner heeft en houdt u de regie over uw eigen leven. We doen het dus samen: u bepaalt hoe u wilt leven en Pleyade helpt u daarbij. Dat doen we met zorg die is afgestemd op uw persoonlijkheid en levensstijl. We zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor u als individu.

Toon interesse

Verstuur een reactie.