Heb je al een account Inloggen

Onze missie:

Nederland digitaliseert in razend tempo. We winkelen online, werken vaker thuis en regelen steeds meer zaken digitaal. Ook bijvoorbeeld zorg en onderwijs. Veilig, betrouwbaar en snel internet wordt daarom steeds belangrijker. KPN wil van Nederland het best verbonden land ter wereld maken.Wij zetten alles op alles om iedereen in Nederland te verbinden met een duurzame toekomst. Met passie werken we aan veilige, betrouwbare, en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat mensen en apparaten altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn. Tegelijkertijd bieden en grijpen we kansen voor een welvarende en schonere wereld dankzij onze duurzame werkwijze. 

KPN gelooft in de kracht van verbinding, al bijna anderhalve eeuw lang. In 1881 maakten wij het openbare telefoonnet van Nederland. Op kleine schaal maakte ons land voor het eerst kennis met het wonder van telecommunicatie. Het was de basis voor het wijdvertakte KPN-netwerk van vandaag, dat tot alle uithoeken van het land reikt.

Stuurden we via de telegraaf nog alleen maar ‘piepjes’ door, vandaag de dag gaan er elke seconde omvangrijke informatiestromen door onze kabels, antennes en zendmasten. Telefoongesprekken, maar vooral steeds meer data. Van WhatsApp-berichten tot televisieprogramma’s, van Spotify-muziek tot werkdocumenten. Daar bovenop komen de bits en bytes die worden verstuurd, zonder dat daar een mens aan te pas komt. Slimme meterkasten die zelf de meterstanden doorgeven of vuilniscontainers die melden dat ze vol zitten. 

Toon interesse

Verstuur een reactie.