Skip links

Franciscus Gasthuis

Zorg van generaties

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Ontstaan uit het Sint Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis, waardoor wij met ruim 4.700 medewerkers, 340 artsen en 150 vrijwilligers graag voor u klaarstaan. Toen, nu én in de toekomst.

Ziekenthuis

Al meer dan 100 jaar bieden wij zorg voor en door mensen. Daarbij neemt u de centrale plaats in. In kwaliteit en service willen wij uw verwachtingen overtreffen. Dat doen wij op een plek waar u zich thuis voelt, waar mensen werken die u zich thuis laten voelen, die naar u luisteren, met u meeleven en uw verdriet, onzekerheid en blijdschap begrijpen. Wij zijn, in dat opzicht, eerder een ziekenthuis dan een ziekenhuis. Dat geldt ook voor de mensen die bij ons werken.

Samenwerking en inspiratie

Samen is het woord dat ons in alles bindt. Samen denken, samenwerken en samen doen om doelen te bereiken en een duurzame toekomst te realiseren. Wij werken samen met uw huisarts, het verpleeghuis, de wijkverpleging, mantelzorgers en vele anderen. Wij volgen de nieuwste (medische) ontwikkelingen, werken continu aan vernieuwing en stimuleren wetenschappelijk onderzoek.

Toon interesse

Verstuur een reactie.

Home
Account
Cart
Search