Skip links

Toekomstbestendig groeien

Bedrijven helpen toekomstbestendig te groeien, dat is onze missie. Onze cloud software automatiseert bedrijfsprocessen van kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. Daarmee nemen we werk uit handen en bieden we inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen nemen en verder groeien. We doen zaken met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving en stimuleren we iedereen met wie we samenwerken om de beste versie van zichzelf te zijn.

Innovatie sinds 1984

Bij Exact werken we dagelijks aan innovatie om van waarde te zijn voor onze klanten. Met passie en ondernemerschap ontwikkelen onze ruim 2.050 ambitieuze professionals software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. Dat doen we sinds 1984, sindsdien zijn we uitgegroeid tot expert op de internationale markt voor bedrijfssoftware, met een focus op Nederland, België en Duitsland. Inmiddels gebruiken ruim 675.000 bedrijven onze softwareoplossingen. We combineren de energie van een start-up met de stabiliteit van een multinational, zo gaan we elke dag weer voor groei.

Slimme bedrijfssoftware

Onze cloud software automatiseert bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Automatisering levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Daardoor kunnen klanten efficiënt werken en onderbouwde beslissingen nemen. Binnen ons complete productportfolio worden bedrijfsprocessen vanuit een geintegreerde en betrouwbare omgeving met elkaar verbonden. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij de ontwikkeling van onze software, kenmerkend is de open architectuur van onze producten. Hierdoor kunnen klanten hun software eenvoudig koppelen met apps van andere aanbieders en hebben zij de vrijheid hun software af te stemmen op hun specifieke bedrijfsprocessen. Zo kunnen zij hun ambities waarmaken en blijven groeien, nu én in de toekomst.

Toon interesse

Verstuur een reactie.

Home
Account
Cart
Search