Skip links

Crop accountants

Aandacht voor de ondernemer, samen vooruit

Sinds 1965 helpt CROP accountants & adviseurs ondernemers vooruit, zodat zij tijd en energie overhouden om te besteden aan het ondernemen. Doordat wij
goed samenwerken met jou en onze interne specialisten, kun je bij ons terecht voor al je financiële vragen tijdens je ondernemersreis.

Landelijke dekking

We hebben vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp en Utrecht. Stuk voor stuk bemand door professionals met veel vaktechnische expertise en een gezonde dosis commerciële en sociale vaardigheden.

Wij gaan graag met jou om tafel voor een gesprek over de toekomst van jouw organisatie. Want wij geloven in samenwerken voor de lange termijn en focussen op duurzaam resultaat. Meer weten?  Toon interesse en we nemen zsm contact met je op.

Alles onder één dak

CROP combineert de flexibiliteit van een middelgroot kantoor met de kwaliteit en deskundigheid van een grote organisatie. Zo staat CROP in de top 15 van kantoren in Nederland met de meeste registeraccountants en hebben we vele expertises onder één dak. Daardoor kijken we altijd naar het grotere plaatje en denken we graag goed met je mee.

Toon interesse

Verstuur een reactie.

Home
Account
Cart
Search