Heb je al een account Inloggen

OVER APLUSK

AplusK is in de Benelux de toonaangevende Full Service Distributeur voor audiovisuele, collaboration & IT-oplossingen. Wij maken van jouw project een succes. Dit doen we door onze jarenlange kennis en ervaring te combineren met een schat aan productinformatie én strategische samenwerkingen met wereldwijd gerenommeerde A-merk partners.

One-stop-shopping voor producten en services

We bieden alle mogelijke producten en diensten op het gebied van presenteren, vergaderen, digital signage, room- en deskbooking, conferencing en collaboration. Daarnaast ondersteunen we onze resellers ook in het volledige traject van verkoop, installatie en service; van hardware en software tot integratie en support. Dat doen wij op een persoonlijke en betrokken manier, flexibel en met korte communicatielijnen. Zo kan ook jij snel schakelen.

50+ specialisten met hoog kennisniveau

Ons gedreven team kent de dynamiek van de markt, volgt ontwikkelingen op de voet en vertaalt deze naar praktische toepassingen. Met meer dan 50 specialisten, verdeeld over drie vestigingen in de Benelux, én 20+ jaar ervaring kunnen we jou technisch én commercieel optimaal ondersteunen. Zowel bij het samenstellen van de juiste AV, IT en Collaboration oplossingen, als bij het volledige traject van advies, implementatie, onderhoud en aftersales services, waaronder trainingen en content design.

Groei mee met de nieuwste mogelijkheden

We houden niet alleen ons kennisniveau hoog. We zorgen er ook voor dat jij de juiste kennis hebt om je klanten optimaal te adviseren en jezelf te onderscheiden in de markt. Met meerdere trainingen per jaar, vaak verzorgd door de professionals van onze leveranciers, heb jij de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelingen, mee te groeien met de nieuwste mogelijkheden en zo te blijven voldoen aan de marktvraag.

Kortom... AplusK staat in dienst van jou als reseller en wij zetten altijd die extra stap voor jouw succes!

Toon interesse

Verstuur een reactie.