Skip links

Antoni van Leeuwen Zkh

Werken in het Antoni van Leeuwenhoek, het mooiste wat je met je talent kunt doen.

Je kiest voor het Antoni van Leeuwenhoek als je mee wilt werken aan onze missie: kanker ontrafelen, de behandeling ervan verbeteren en excellente zorg en aandacht geven aan onze patiënten. Want het AVL is hét kankerinstituut van Nederland en wij combineren de zorg voor onze patiënten met grensverleggend onderzoek.

Onze missie, visie en kernwaarden

Wij lopen al meer dan honderd jaar voorop in de strijd tegen kanker. Daarvoor ontvangen wij tal van complimenten en erkenningen, zowel van onze patiënten als van externe commissies. Dat is een uitzonderlijke prestatie, die alleen mogelijk is dankzij een combinatie van onderzoek van wereldklasse en zorg van de hoogste kwaliteit. We zijn geworden wat onze oprichters al voor ogen hadden, en die visie is nog altijd onveranderd.

AVL Centrum voor Vroegdiagnostiek

Het AVL Centrum voor Vroegdiagnostiek is onderdeel van het Antoni van Leeuwenhoek. Het Centrum combineert innovatie en onderzoek om snel zekerheid te geven bij risicofactoren of signalen die kunnen duiden op kanker. Met het vroegtijdig opsporen en ontdekken van tumoren zijn er meer behandelopties die vaak minder ingrijpend en kostbaar zijn.

Toon interesse

Verstuur een reactie.

Home
Account
Cart
Search