Skip links

A & M Impact

Altijd al internetdiensten, maar dan net even anders

De wens om alles anders te doen dan de rest. Dat én de combinatie van development en design leidde in 1998 tot de oprichting van a&m impact. In het pittoreske dorpje Silvolde begonnen Arno en Marij vanuit huis a&m impact. Het broer en zus duo ontwikkelde vanuit daar websites, webapplicaties en webshops en leverde webadvies. Na de oprichting groeide het bedrijf gestaag, kwamen er meer medewerkers, nieuwe locaties en services bij. Zo zijn we op een gegeven moment full service diensten aan gaan bieden. Naast websites en webapplicaties, konden klanten toen ook terecht bij a&m impact voor de marketing en social media.

Focus op de zorg & het onderwijs

Vanaf 2014 zijn we een andere koers gaan varen en richtten wij onze aandacht op de zorgsector. In de afgelopen jaren zijn we daardoor uitgegroeid tot specialist op het gebied van digitale communicatie. Waarom wij hebben gekozen voor de zorg en het onderwijs? Omdat wij denken daar écht impact te kunnen maken door organisaties gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die het werk ondersteunt en waardoor er meer tijd overblijft voor dat wat echt belangrijk is: goede zorg verlenen en beter onderwijs geven.

Met 25 jaar ervaring en meer dan 160 organisaties in de zorg en het onderwijs als klant, weten we wat er in de zorg en het onderwijs speelt en waar medewerkers mee worstelen. Op basis daarvan ontwikkelen wij constant door om tot de best passende oplossing te komen. Wij geloven namelijk dat je online het verschil kunt maken. Ons harde werk is zelfs bekroond met een plek in de Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020, 2021, 2022 én 2023 in de categorie Digital agency fullservice middelgroot. Daar zijn we heel trots op!

De zorgverlener en zorgzoekenden ontzorgen

Onze oplossingen zijn er op gericht alle doelgroepen die betrokken zijn bij de zorg in Nederland zo goed mogelijk te helpen. Niemand wil toch eindeloos digitaal zoeken naar de juiste protocollen, documenten of collega’s, achterlopen met de laatste nieuwsupdates of uren bezig zijn met de administratie. Helemaal niet als er ook cliënten op je hulp wachten. Als zorgbehoevende wil je op een website een duidelijk overzicht hebben van het zorgaanbod, zodat je precies weet wat je nodig hebt. Eenvoudiger en efficiënter werken, daar streven wij naar. Helemaal nu online werken en zorg verlenen het nieuwe normaal is geworden en digitale communicatie nog belangrijker is. Bij a&m impact maken wij sociaal intranetten, websites en portalen om iedereen te ondersteunen in het proces rondom zorgverlening.

Toon interesse

Verstuur een reactie.

Home
Account
Cart
Search