Heb je al een account Inloggen

Albeka maakt werken leuker!

Albeka maakt werken leuker! Hoe doen we dat nu precies? Bij Albeka gaan we altijd voor de duurzame werkplek. Of dat nu is door middel van te gekke tweedehands meubelen of prachtig nieuw meubilair dat heel lang mee kan gaan; bij Albeka ben je altijd verzekerd van een duurzame oplossing.

Bovendien denken we altijd met je mee. Door naar je te luisteren en oplossingsgericht te denken kunnen we je verzekeren dat je altijd met een tevreden gevoel de showroom uitloopt.

Kernwaarden

De kernwaarden van Albeka maken onze bedrijfscultuur. We vertellen je graag wie we zijn en waar we voor staan.

1. Servicegericht

We zijn een bedrijf met een glimlach. Positief naar elkaar en richting de klant. We zijn vriendelijk, maar blijven ook altijd eerlijk. We gaan voor het maximale en lossen alles op!

2. No-nonsense

Binnen het bedrijf, maar ook naar buiten, zijn we benaderbaar en doen we gewoon normaal. Daarnaast doen we ons uiterste best om te doen wat we zeggen.

3. Sociaal

We willen graag dat iedereen de kans krijgt om mee te doen. Daar helpen we als bedrijf graag aan mee. We zien de mens achter zijn of haar gedrag.

4. Duurzaam

Het is belangrijk om als bedrijf verantwoordelijk te zijn waar dat kan en nodig is. Albeka handelt met het oog op de wereld van morgen. We toetsen onszelf op duurzaamheid en proberen onze klanten te inspireren dit ook te doen. Binnen onze organisatie kiezen we het liefst voor hergebruik en gooien we niets zomaar weg...

Toon interesse

Verstuur een reactie.